Λειψή στην επίθεση η Γιουνάιτεντ ενόψει Τσέλσι

Τον... γρίφο της επίθεσης της ομάδας του καλείται να λύσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, από τη στιγμή που οι Γουέϊν Ρούνεϊ, Μάρκους Ράσφορντ, Άντονι Μαρσιάλ και Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας (13/3, 21.45).



Λειψή στην επίθεση η Γιουνάιτεντ ενόψει Τσέλσι

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Sky Sports, υπήρξε πρόβλημα τραυματισμού της... τελευταίας στιγμής για τον Γουέϊν Ρούνεϊ (που συγκρούστηκε στην προπόνηση με τον Φιλ Τζόουνς) και τον Άντονι Μαρσιάλ, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ ταλαιπωρείται από μια ίωση και μοιάζει απίθανο την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι έτοιμος για τον αγώνα του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορεί να υπολογίζει αρχής γενομένης από αύριο και για τα επόμενα δυο παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων» στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, λόγω της τιμωρίας που του επεβλήθη για το επεισόδιο με τον Τάιρον Μινγκς της Μπόρνμουθ.

Όλα αυτά κάνουν τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται διάφορες πιθανές «αλχημείες» ενόψει της αυριανής σημαντικής αναμέτρησης, και μια εξ αυτών μπορεί να είναι και η χρησιμοποίηση του Μαρουάν Φελαίνί(!) στην κορυφή της επίθεσης...