Χάνει τα επόμενα ματς της Αγγλίας ο Χέντερσον

Στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα ερχόμενα παιχνίδια με Γερμανία και Λιθουανία δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, κάτι που ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.



Χάνει τα επόμενα ματς της Αγγλίας ο Χέντερσον

Στις υπηρεσίες του Τζόρνταν Χέντερσον, τόσο για το φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία στις 22 Μαρτίου, όσο και με την Λιθουανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, τέσσερις μέρες αργότερα, δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σύμφωνα με τα όσα σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει. Μέσα σε αυτές τις δυο εβδομάδες ίσως να επιστρέψει πίσω σε καλύτερη κατάσταση, σε αυτό ελπίζουμε, αλλά δεν δίνουμε καμία πιθανότητα να παίξει σε κάποιον αγώνα», ήταν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού.

Ο Άγγλος μέσος έχει χάσει και τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του (κόντρα σε Λέστερ, Άρσεναλ, Μπέρνλι κατά σειρά) λόγω αιματώματος που είχε εμφανίσει σε προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τις «αλεπούδες» και όπως είναι λογικό, θα απουσιάσει τουλάχιστον και από την προσεχή αναμέτρηση των «κόκκινων» με την Μάντσεστερ Σίτι, στις 18 του μήνα.