Κρατάει το αποτέλεσμα ο Κλοπ

Μπορεί να μην ενθουσιάστηκε με την εικόνα που έβγαλε στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπέρνλι (2-1), όμως η νίκη και οι τρεις πόντοι είναι αυτό που θα κρατήσει στο τέλος της ημέρας ο Γιούργκεν Κλοπ.



Κρατάει το αποτέλεσμα ο Κλοπ

«Η εμφάνιση μας ήταν τόσο καλή όσο αρκούσε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως το αποτέλεσμα ήταν κομβικό για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι που κερδίζουμε ενώ έχουμε παίξει τόσο άσχημα.

Συνήθως όταν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις, χάνουμε. Είπα και πριν το ματς με την Μπέρνλι πως είναι η πιο συνεπής ομάδα στο ποδοσφαιρικό τους στυλ. Παίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μάχονται για τις δεύτερες μπαλιές, για τις μακρινές μπαλιές, αλλά οι έξοδοι του Σιμόν Μινιολέ ήταν για μας πολύ σημαντικές σήμερα.

Η Μπέρνλι βρισκόταν μονίμως στο πνεύμα του παιχνιδιού, είχε ένταση και έπρεπε να παλέψουμε. Είχαμε μερικές καλές στιγμές, είναι ξεκάθαρο όμως πως έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Είναι κάπως περίεργο το συναίσθημα αυτό. Δεν θα είναι και το πλέον… αξέχαστο παιχνίδι, αλλά είναι για μας ένα καλό τρίποντο», τα όσα ανέφερε στο Sky Sports με το πέρας της αναμέτρησης ο Γερμανός.