«Δεν θα πάμε για αυτόγραφα στην Τότεναμ»!

Μόνο... εντυπωσιασμένοι δεν πρόκειται να κατέβουν στην αναμέτρηση του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Τότεναμ οι ποδοσφαιριστές της Μίλγουολ, όπως δήλωσε ο έμπειρος φορ των «λιονταριών», Στιβ Μόρισον, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται οι συμπαίκτες του να... μαζέψουν τις υπογραφές των συναδέλφων τους στα «σπιρούνια»!



«Δεν θα πάμε για αυτόγραφα στην Τότεναμ»!

«Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις για το πόσο δύσκολο πρόκειται να είναι το ματς, όμως σίγουρα δεν θα πάμε εκεί για να πάρουμε αυτόγραφα, ή να είμαστε καλοί μαζί τους! Εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι τόσο συναισθηματικό άτομο! Δεν ενθουσιάζομαι και δεν θα πάω στο γήπεδό τους λέγοντας: «Ωωωω, ουάου, μα κοίτα με ποιον παίζω!», τόνισε ο 33χρονος Ουαλός και μιλώντας με το ίδιο πάθος για τη δύσκολη αποστολή του συλλόγου της Λιγκ 1, συμπλήρωσε:

«Δεν θα αγωνιστούμε για να πάρουμε μια γεύση για το πως είναι να παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο, σε έναν πολύ όμορφο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε πολύ ταλαντούχους παίκτες, εξίσου δυνατοί, αλλά πιο γρήγοροι από εμάς. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε τον αγώνα στον τρόπο παιχνιδιού που εμείς θέλουμε».