Ανατροπή και χατ-τρικ από τα... 11 μέτρα στην πρώην! (vids)

Ο Τζος Ράιτ ήταν ο πρωταγωνιστής στην εντός έδρας νίκη της Τζίλιγχαμ με σκορ 3-2 απέναντι στην πρώην ομάδα του, Σκάνθορπ, σε έναν αγώνα με πολλές ιδιαιτερότητες, όχι μόνο αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και με τον ίδιο τον 27χρονο αρχηγό των νικητών.



Ανατροπή και χατ-τρικ από τα... 11 μέτρα στην πρώην! (vids)

Ο μέσος των «τζιλς» που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν για μία διετία (2009-2011) στη χθεσινή (11/3) του αντίπαλο, ήταν ο σκόρερ και των τριών τερμάτων του συλλόγου του, τα οποία μπήκαν μέσα σε 9 μόλις λεπτά (από το 77ο έως το 86ο λεπτό του ματς), τη στιγμή που οι γηπεδούχοι μέχρι να βρουν... δίχτυα για πρώτη φορά, βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-2, 13 λεπτά πριν τη λήξη του 90λέπτου!

Πέραν της μεγάλης ανατροπής σε σύντομο χρονικό διάστημα της 16ης Τζίλιγχαμ (που διεκδικεί την παραμονή στην κατηγορία) κόντρα στην 5η Σκάνθορπ (εντός πλέι οφ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ), η τριπλέτα των τερμάτων που πέτυχε ο Άγγλος χαφ ήταν ξεχωριστή και για άλλους δύο λόγους.

Ο Ράιτ σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ στη σχεδόν δεκαετή του επαγγελματική καριέρα, το οποίο προήλθε από ισάριθμες, εύστοχες εκτελέσεις από τη βούλα του πέναλτι!

Με τα τρία του αυτά γκολ, ο «κάπτεν» της Τζίλιγχαμ έφτασε τα 18 στο σύνολο της σταδιοδρομίας του, τα 12 εκ των οποίων μπήκαν τη φετινή χρονιά!

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ράιτ «άγγιξε» λίγο νωρίτερα στη σεζόν δύο φορές το χατ-τρικ στα παιχνίδια με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21/1) και Σάουθεντ (25/2), τις οποίες και «φιλοδώρησε» με δύο τέρματα την καθεμία.

Παρακάτω, ακολουθεί το βίντεο με το... 3/3 του παίκτη εναντίον της Σκάνθορπ για την 37η αγωνιστική στη Λιγκ 1 (τρίτη κατηγορία) της Αγγλίας.