Στο στόχαστρο των Άρσεναλ και Τσέλσι ο Κολάσινατς

Υπό τη... στενή παρακολούθηση των Άρσεναλ και Τσέλσι βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Σάλκε, Σέαντ Κολάσινατς, όπως μετέδωσε βρετανικό Μέσο.  



Στο στόχαστρο των Άρσεναλ και Τσέλσι ο Κολάσινατς

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό μέλος των «βασιλικών μπλε» σε Γερμανία και Ευρώπη, ενώ χθες (9/3) αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο της εντός έδρας ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στον «εμφύλιο» για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κολάσινατς αποτελεί ένα... πολυεργαλείο στα «χέρια» του προπονητή του, Μάρκους Βάιντσιρλ, καθώς περάν του αριστερού άκρου, ο 23χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί, τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως πλάγιος μπακ-χαφ καλύπτοντας όλη την αριστερή πτέρυγα της ομάδας του, ενώ κάποιες φορές έχει κληθεί να παίξει και σε θέση αμυντικού μέσου.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως εφόσον ο παίκτης δεν ανανέωσει τη συνεργασία του μαζί τους, αυτό θα δώσει το δικαίωμα σε Τσέλσι, Άρσεναλ ή οποιονδήποτε άλλον σύλλογο επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του, να τον αποκτήσει δίχως να χρειαστεί να καταβάλει κάποιο χρηματικό αντίτιμο.