Επιβεβαιώνει για Ζλάταν-Γκάλαξι ο Λάλας

Το απτό ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Γκάλαξι για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισφράγισε με δηλώσεις του σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Βρετανίας ο Αλέξι Λάλας.



Επιβεβαιώνει για Ζλάταν-Γκάλαξι ο Λάλας

Ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκανε λόγω για επαφές ανάμεσα στον Σουηδό επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους ανθρώπους της ομάδας του MLS (αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου) θεωρώντας έτσι, ότι ευσταθούν τα σενάρια που θέλουν τον 35χρονο φορ να αφήνει το «Ολντ Τράφορντ» για την... αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά είτε και κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2018. Συγκεκριμένα, είπε:

«Έχουν γίνει συζητήσεις και πιστεύω ότι έχει χτιστεί μία σχέση, όσον αφορά μια πιθανή μετακίνησή του. Οι Γκάλαξι είναι ένας μεγάλος σύλλογος στο MLS. Κάνουν μεγάλα, τολμηρά πράγματα. Φέρνουν ελκυστικούς ποδοσφαιριστές, για αυτό φημίζονται εξάλλου, και μία τέτοιου είδους μεταγραφή επιβεβαιώνει αυτήν ακριβώς τη φήμη τους. Είτε το καλοκαίρι αυτό, είτε σε έναν χρόνο από τώρα, νομίζω ότι το ενδιαφέρον θα εξακολουθεί να υφίσταται και ότι θα υπάρχουν πιθανότητες για να αποσπάσουν την υπογραφή του Ιμπραΐμοβιτς».