Πιστεύει ακόμα στον τίτλο ο Φερναντίνιο

Παρά το σαφές προβάδισμα της Τσέλσι στην κούρσα του φετινού τίτλου, ο Φερναντίνιο δεν χάνει τις ελπίδες του, θεωρώντας ότι στην Πρέμιερ Λιγκ όλα μπορούν να συμβούν και πως είναι δυνατό να ανατραπεί εν τέλει η κατάσταση υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν.



Πιστεύει ακόμα στον τίτλο ο Φερναντίνιο

H Tσέλσι προπορεύεται στο κυνήγι του πρωταθλήματος, έχοντας διαφορά 11 πόντων από την 3η Μάντσεστερ Σίτι, όμως για τον Φερναντίνιο η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί και ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

«Χρειάζεται να πιστέψουμε, προσωπικά ακόμα πιστεύω. Όλοι γνωρίζουμε το πόσο δύσκολη είναι η Πρέμιερ Λιγκ και πολλά, πάρα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, ακόμα και μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν», τόνισε στο Sky Sports o Bραζιλιάνος μέσος, που συμπλήρωσε ότι oι επόμενες εβδομάδες, λόγω των παιχνιδιών που ακολουθούν για την Σίτι, αρχής γενομένης από σήμερα με τη Στόουκ, θα κρίνουν πολλά:

«Παίζουμε κόντρα στη Στόουκ (σ.σ. απόψε, 8/3, στις 22.00) που αποτελεί παραδοσιακά έναν δύσκολο αντίπαλο για μας. Μετά παίζουμε με τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι. Πρόκειται να είναι ένας καθοριστικός μήνας και θα κρίνει το αν θα υπάρξει νέος διεκδικητής της κορυφής ή όχι. Όταν έχεις την επιθυμία να κερδίζεις  συνέχεια, δεν θα νιώθεις άνετα στο τέλος χάνοντας τον τίτλο».