Κανονικά με Λίβερπουλ ο Μπάρτον

Στη διάθεση του προπονητή του, Σον Ντάις, για τον αγώνα της Κυριακής (12/3) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ θα βρίσκεται ο μέσος της Μπέρνλι, Τζόι Μπάρτον, έπειτα από την αναβολή που πήρε η εκδίκαση του 34χρονου ποδοσφαιριστή για θέματα στοιχηματισμού.



Κανονικά με Λίβερπουλ ο Μπάρτον

Ο Μπάρτον αντιμετωπίζει την κατηγορία που του απήγγειλε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας για 1.260 πονταρίσματα εκ μέρους του μέσα σε μία δεκαετία, και ειδικότερα, από τον Μάρτιο του 2006 έως τον Μάιο του 2016.

Ενώ ο παίκτης των «κλάρετς» ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον της Επιτροπής της Ομοσπονδίας, η υπόθεσή του τελικά αναβλήθηκε, δίχως μάλιστα να έχει οριστεί νέα ημέρα εκδίκασης.

Αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι εφόσον ο Άγγλος χαφ ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο που ήταν και ο λόγος αντικατάστασής του στο πιο πρόσφατο ματς με τη Σουόνσι, θα λάβει μέρος κανονικά στον αγώνα απέναντι στους «κόκκινους».

Με δεδομένη τη μεγάλη πιθανότητα να είχε επιβληθεί στον Μπάρτον μία μεγάλης έκτασης ποινή, η οποία επρόκειτο να του στερήσει τη συμμετοχή ακόμα και σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, η εξέλιξη αυτή είχε ξεκάθαρα θετικό πρόσημο, τόσο για τον ίδιο τον αθλητή, όσο και για τον σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται.