Τρεις αγωνιστικές στον Ιμπραίμοβιτς!

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν του... χαρίστηκε και έτσι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς θα απουσιάσει από τα τρία επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας του χτυπήματος του προς τον Τάιρον Μινγκς της Μπόρνμουθ στο ματς του περασμένου Σαββάτου. Χάνει και τον κρίσιμο προημιτελικό με Τσέλσι στο Κύπελλο ο Σουηδός, στις 13/3!



Τρεις αγωνιστικές στον Ιμπραίμοβιτς!

Ο Σουηδός επιθετικός απολογήθηκε σήμερα στην πειθαρχική επιτροπή της FA για το συμβάν με τον Τάιρον Μινγκς στο παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ» (4/2, 1-1), παραδεχόμενος την πρόθεση της ενέργειας του (να χτυπήσει δηλαδή με αγκωνία τον αντίπαλο παίκτη), ωστόσο αυτό δεν... ελάφρυνε την τιμωρία του, η οποία θα του κοστίσει τα επόμενα τρία παιχνίδια, ανάμεσα σε αυτά (Μίντλεσμπρο και Γουέστ Mπρομ για την Πρέμιερ Λιγκ) και το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσέλσι, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, την προσεχή Δευτέρα (13/3).

Απ' την μεριά της, η Μπόρνμουθ θα περιμένει την τελική απόφαση της τιμωρίας του παίκτη της, έχοντας όμως σκεφτεί ήδη το ενδεχόμενο του να ασκήσει έφεση, παραθέτοντας ως επιχείρημα ότι εκείνος δεν είχε πρόθεση να πατήσει ή να χτυπήσει εσκεμμένα τον αντίπαλο του.