Σέντρα απόψε (7/3) στο... Τσάμπιονς Λιγκ της EFL

Ταυτόχρονα με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, και συγκεκριμένα στις 21:45 ώρα Ελλάδος, θα διεξαχθούν τα 11 από τα 12 ματς της 36ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, ενώ ένα τέταρτο αργότερα (22:00) θα έχουμε σέντρα στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Νιουκάστλ. Εξ αναβολής αγώνες έχουμε επίσης, σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2.



Σέντρα απόψε (7/3) στο... Τσάμπιονς Λιγκ της EFL

Στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγαμμα της τρέχουσας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η γηπεδούχος Ρέντινγκ που βρίσκεται στην 5η θέση θα επιδιώξει τη νίκη, όχι μόνο για να εδραιωθεί στις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου, αλλά και για να μπορέσει επικρατώντας της πρωτοπόρου να πάρει ένα ηθικό και ουσιαστικό... εφαλτήριο για να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο.

Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη Νιουκάστλ θα στοχεύσει να τελειώνει όσο γίνεται γρηγορότερα την υπόθεση απευθείας άνοδο-άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ διαφυλάσσοντας παράλληλα με το τρίποντο από το «Μαντέσκι» την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και ειδικότερα, τη 2η Μπράιτον που ακολουθεί με 5 βαθμούς λιγότερους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και ο αγώνας του «Κρέιβεν Κότατζ» μεταξύ της 7ης Φούλαμ και της 4ης Λιντς, όπου οι γηπεδούχοι Λονδρέζοι υπολείπονται της 6ης Σέφιλντ Γουένσντεϊ 5 βαθμούς με ένα όμως ματς λιγότερο και με νίκη θέλουν να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στις «προνομιούχες» θέσεις των πλέι-οφ για την Πρέμιερ, ενώ τα «παγώνια» θα «κυνηγήσουν» το διπλό για να καθιερωθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας έχοντας πάντοτε κατά νου το στόχο της απευθείας ανόδου, με τη 2η Μπράιτον να προηγείται αυτής κατά 7 βαθμούς.

Δυνατό παιχνίδι προμηνύεται και το Χάντερσφιλντ – Άστον Βίλα, με τους γηπεδούχους, τρίτους στον πίνακα της βαθμολογίας να θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να... καταδιώκουν την Μπράιτον για το «κόλπο» του απευθείας προβιβασμού, τη στιγμή που οι «χωριάτες» μοιάζουν να χάνουν φέτος το στόχο της άμεσης επανόδου (μείον 16 από την 6άδα), ωστόσο, το ενισχυμένο ρόστερ τους τον χειμώνα, αλλά και το... όνομα του συλλόγου αρκούν για να βάλουν «δύσκολα» στο σύνολο του Νταβίντ Βάγκνερ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ έχει ως εξής:

Τρίτη, 7/3

21:45 Μπέρμιγχαμ – Γουίγκαν

21:45 Μπλάκμπερν - Κάρντιφ

21:45 Μπρίστολ Σίτι - Νόριτς

21:45 Ντέρμπι Κάουντι - Πρέστον

21:45 Φούλαμ - Λιντς

21:45 Χάντερσφιλντ – Άστον Βίλα

21:45 Ίπσουιτς - Γουλβς

21:45 Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρέντφορντ

21:45 ΚΠΡ - Μπάρνσλεϊ

21:45 Ρόδεραμ - Μπράιτον

21:45 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπέρτον Άλμπιον

22:00 Ρέντινγκ – Νιουκάστλ

Εκτός από τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική βαθμίδα της ποδοσφαιρικής Αγγλίας, σέντρα θα έχουμε σε άλλα πέντε γήπεδα για την τρίτη και τέταρτη κατηγορία της χώρας, τα οποία με εξαίρεση το Πλίμουθ – Μπλάκπουλ που θα αρχίσει ένα τέταρτο νωρίτερα (21:30), θα ξεκινήσουν και εκείνα σε ώρα... Τσάμπιονς Λιγκ (21:45). Ειδικότερα, τρία είναι τα παιχνίδια που θα γίνουν στο πλαίσιο της Λιγκ 1 και δύο σε αυτό της Λιγκ 2.

Αναλυτικά, τα εξ αναβολής παιχνίδια σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 έχουν ως εξής:

Λιγκ 1:

Τρίτη, 7/3

21:45 Τσάρλτον – Σκάνθορπ

21:45 Όξφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

21:45 Γουόλσολ – Τσέστερφιλντ

Λιγκ 2:

Τρίτη, 7/3

21:30 Πλίμουθ – Μπλάκπουλ

21:45 Κρόουλι - Πόρτσμουθ