Ανακοίνωσε Ρόμπινς η Κόβεντρι

Την πρόσληψη του Μαρκ Ρόμπινς στην τεχνική ηγεσία της δημοσιοποίησε η Κόβεντρι, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να πραγματοποιεί δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.



Ανακοίνωσε Ρόμπινς η Κόβεντρι

Ο 47χρονος προπονητής, γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό λόγω του σύντομου περάσματός του ως ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο, θα αντικαταστήσει τον συνάδελφό του, Ράσελ Σλέιντ, ο οποίος αποδσμεύθηκε χθες (5/3) από την ουραγό στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας (League One) που, αν και με ένα ματς λιγότερο, βρίσκεται στο μείον 13 από την Όλνταμ, την τελευταία δηλαδή, ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού στην τέταρτη και τελευταία επαγγελματική βαθμίδα του ποδοσφαίρου της χώρας, έχοντας να δώσει ακόμη 11 αγώνες μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ρόμπινς θα αναλάβει για δεύτερη φορά τα ηνία του πάγκου της Κόβεντρι, στην οποία διετέλεσε ξανά προπονητής από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως και τον Φεβρουάριο του 2013, όταν και αποχώρησε για τη Χάντερσφιλντ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Κόβεντρι και είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Γνωρίζω καλά τον σύλλογο και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παρακολουθείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει έως τώρα στη σεζόν. Στόχος μου είναι να φέρω μακροπρόθεσμα μια αλλαγή, όσον αφορά τη μοίρα της ομάδας και να χτίσω ένα σύνολο, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και το μέλλον της Κόβεντρι», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόμπινς.