Αβέβαιος για εθνική ο Ντεφό

Τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν θα κληθεί ξανά από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας εξέφρασε ο Ζερμέν Ντεφό.



Αβέβαιος για εθνική ο Ντεφό

Μπορεί η Σάντερλαντ να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Ζερμέν Ντεφό αποδίδει και με το παραπάνω τη φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει τα 14 από τα 24 τέρματα της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες.

Η σταθερότητά του 34χρονου φέτος θα μπορούσε να του χαρίσει ξανά μία κλήση στην εθνική ομάδα για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Γερμανία και Λιθουανία. Το γεγονός όμως, πως την περσινή σεζόν, αν και ήταν ο 3ος καλύτερος Άγγλος σκόρερ στο πρωτάθλημα δεν κλήθηκε στο  Euro από τον Ρόι Χότζον, γεμίζει με ενδοιασμούς τον Ντεφό.

«Νομίζω ότι θα έπρεπε να βρίσκομαι στην ομάδα πέρσι αν βασιστούμε στα στατιστικά και το ποιος σκοράρει. Ήμουν στην εθνική ομάδα για περίπου 10 χρόνια και τα πιο πολλά από αυτά έπαιζα για την Τότεναμ. Υπήρχαν περίοδοι που δεν έπαιζα καθόλου αλλά ήμουν στην εθνική για τα γκολ που είχα σημειώσει στο παρελθόν», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Sky Sports» ο Ντεφό.

«Οπότε δεν ξέρω. Πάντα έχω θετική σκέψη, αλλά κάποιες φορές σκέφτομαι “θα συμβεί στα αλήθεια αυτό”; Μου αρέσει που ο κόσμος με θέλει πίσω στην ομάδα. Σε τελική ανάλυση ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο επιθετικός της Σάντερλαντ.