Πεπ: «Κάθε μέρα και καλύτερος ο Σανέ»

Στην αλματώδη βελτίωση του Λιρόι Σανέ στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη της Σίτι απέναντι στη Σάντερλαντ.  



Πεπ: «Κάθε μέρα και καλύτερος ο Σανέ»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε με τη συνολική απόδοση των «πολιτών» ο Καταλανός τεχνικός, τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι. Παράλληλα, ενοχλήθηκε από το γεγονός πως οι παίκτες του έπαιζαν τη μπάλα στο δικό τους μισό στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε καλά, περιμέναμε όμως ένταση. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ καλό. Ήταν σημαντικό να πάμε στο ημίχρονο με το 1-0. Αν είχαν προηγηθεί με τέτοια ατμόσφαιρα, θα ήταν πιο δύσκολο», δήλωσε αρχικά ο Γκουαρδιόλα.

«Γυρίζαμε τη μπάλα στο δικό μας μισό στα τελευταία 25 λεπτά. Δε μου αρέσει να παίζουμε κοντά στην περιοχή μας. Δεν είναι πρόβλημα αν προηγείσαι με τρία ή τέσσερα γκολ, αλλά δεν είναι καλό όταν κερδίζεις με 2-0», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «πολιτών», ο Πεπ είπε τα εξής: «Ο Σανέ γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος. Έχει ακόμα πράγματα να βελτιώσει αλλά είναι μόνο 21. Είναι έξυπνος παίκτης και εμείς θα τον βοηθήσουμε να πετύχει αυτά που θέλει».