Απολογία της Νορθάμπτον στη Στόκπορτ

Με απολογητική διάθεση για την καθυστέρηση της απόφασης διεξαγωγής του αγώνα με τη Στόκπορτ, απέστειλε έγγραφο στην προαναφερθείσα, ο πρόεδρος της Νορθάμπτον, Ντέιβιντ Καρτόσα.



Απολογία της Νορθάμπτον στη Στόκπορτ

Ο τελευταίος, είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0 και να «ξεκολλάει» από τα τελευταία στρώματα της βαθμολογίας της Λιγκ2, ωστόσο το παιχνίδι με τη Στόκπορτ ξεκίνησε προς έκπληξη όλων και αφότου είχε διενεργηθεί έλεγχος για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του «Sixfields» που είχε καλυφθεί από χιόνι. «Πολεμούσαμε με τις καιρικές συνθήκες, όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύαμε πως το παιχνίδι θα διεξαγόταν το πρωί του Σαββάτου, αλλά έπρεπε να γίνουν ορισμένες διαβουλεύσεις με τον διαιτητή.

Αυτός, ζήτησε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο διεξαγωγής του παιχνιδιού το απόγευμα και το συνεργείο δούλεψε σκληρά για να απομακρύνει τον μεγαλύτερο όγκο του χιονιού έπειτα από απαίτηση και του ρέφερι. Ο αγωνιστικός χώρος καθάρισε όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της σέντρας και της ξαφνικής απόφασης διεξαγωγής του παιχνιδιού. Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε πως σαν σύλλογος δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο, από το να επισπεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις διαδικασίες» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του Καρντόσα.