Κούμαν: «Δεν πήρε τη σωστή απόφαση ο Σισοκό»

Την άποψη του πως ο Μούσα Σισοκό πήρε την λάθος απόφαση όταν ο ίδιος επέλεγε το περασμένο καλοκαίρι την Τότεναμ αντί της Έβερτον, εξέφρασε ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Ρόναλντ Κούμαν, την οποία και δικαιολόγησε με τον μικρό αγωνιστικά ρόλο που έχει φέτος ο Γάλλος στους Λονδρέζους.  



Κούμαν: «Δεν πήρε τη σωστή απόφαση ο Σισοκό»

Μετά από ένα καλό γενικά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016, ο 27χρονος μέσος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Νιουκάστλ για χάρη της Τότεναμ, απόφαση που ωστόσο πλέον αποδεικνύεται λανθασμένη κατά τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε εκφράσει επίσης την επιθυμία του για τον Μούσα Σισοκό, όμως η Τότεναμ κατάφερε να «κλέψει» τον παίκτη την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, προσφέροντας στη Νιουκάστλ το ποσό των 30 εκ. λιρών.

«Αν κοιτάξεις το υπόλοιπο ρόστερ, έχουν μεγάλο ανταγωνισμό σε εκείνες τις θέσεις στην ομάδα τους. Όμως παραμένει μια σημαντική μεταγραφή για εκείνους.

Προσπαθήσαμε επίσης να τον αποκτήσουμε και ο ίδιος επέλεξε την Τότεναμ, χωρίς όμως να έχει παίξει σε πολλούς αγώνες. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο (σ.σ. εννοώντας τον Μαουρίσιο Ποκετίνο) γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στα παιχνίδια. Προσωπικά δεν γνωρίζω.

Αν κάνεις τέτοιου είδους μεταγραφή, περιμένεις μάλλον απ’ τον παίκτη να παίζει. Το αν δεν συμβαίνει αυτό λόγω της φυσικής του κατάστασης, δεν το ξέρω», τα όσα σχολίασε ο Ρόναλντ Κούμαν σχετικά με την περίπτωση του Μούσα Σισοκό.