Νίκη η Σαουθάμπτον, ένα... τσουβάλι γκολ στο «Vicarage»

Νικηφόρα από το «Vicarage», την έδρα της Γουότφορντ, πέρασε η Σαουθάμπτον, που επικράτησε με το εντυπωσιακό σκορ 4-3.



Νίκη η Σαουθάμπτον, ένα... τσουβάλι γκολ στο «Vicarage»

Ο... χορός των γκολ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες δεν φαίνεται πλέον να κυνηγούν κάτι συγκεκριμένο, ξεκίνησε μόλις από το 4ο λεπτό όταν ο Τρόι Ντίνι έβαλε το όνομά του στον φωτεινό πίνακα, για να πάρει την απάντηση του Ντούσαν Τάντιτς στο 28'.

Μάλιστα το σύνολο του Κλοντ Πιελ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή πριν το δεύτερο ημίχρονο, με τον Νέιθαν Ρέντμοντ να πετυχαίνει το ένα από τα δύο γκολ του απογεύματος σε προσωπικό επίπεδο.

Τα λεπτά στο δεύτερο μέρος κύλησαν για να φτάσουμε στο 79', όταν ο Στέφανο Οκάκα ισοφάρισε σε 2-2. Το ματς όμως έληξε σχεδόν πέντε λεπτά πριν από τη λήξη. Ο εξαιρετικός Μανόλο Γκαμπιαντίνι παρέμεινε σε ακόμη έναν αγώνα ζεστός (2-3) για να έρθει ο Ρέντμοντ και να ολοκληρώσει παραγωγικά για την ομάδα του.

Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε στο φινάλε με γκολ του Ντουκουρέ.

Οι συνθέσεις:

Γουότφορντ: Γκόμες, Καμπούλ, Πρεντλ, Χολέβας, Μπρίτος, Μπεχράμι, Καπού (70' Σαξές), Κλέβερλι, Οκάκα (89' Ντουκουρέ), Ντίνι, Νιανγκ

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Σοάρες, Στέφενς, Ντέιβις, Τάντιντς (87' Κλάσι), Ρομέου, Ρέντμοντ, Γουόρντ-Πρόουζ (78' Μπουφάλ), Γκαμπιαντίνι (85' Λονγκ)