Εζίλ: «Άρσεναλ, η πιο δύσκολη απόφαση στη ζωή μου»!

Στην αυτοβιογραφία του που εκδίδεται τμηματικά από γνωστό έντυπο Μέσο της χώρας του, ο Γερμανός διεθνής παίκτης της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ, αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες» τον Σεπτέμβριο του 2013 αποτέλεσε την πιο ζόρικη απόφαση που έχει λάβει ποτέ στη ζωή του.  



Εζίλ: «Άρσεναλ, η πιο δύσκολη απόφαση στη ζωή μου»!

 Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε επίσης, στον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στη μεταπήδησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Νησί» και την Άρσεναλ ο προπονητής του Αρσέν Βενγκέρ, για τον οποίοι τόνισε ότι τον έκανε να αισθανθεί από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε πολύ καλύτερα από ότι ένιωθε με τον Κάρλο Αντσελότι στη «βασίλισσα».

«Η μετάβασή μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου! Πίστευα στην αρχή με το μυαλό μου, ότι το ταξίδι με τη Ρεάλ δεν είχε ακόμα τελειώσει. Μετά ήρθε αυτός ο άνθρωπος με την ήρεμη φωνή, την κτητική του προσέγγιση και τα σοφά του λόγια, ο οποίος μου έδειξε ότι με θέλει πραγματικά. Ο Βενγκέρ με έκανε αμέσως να νιώσω πολύ καλύτερα από ότι ένιωθα με τον Αντσελότι στη Ρεάλ», έγραψε ο Εζίλ.