Στην «γκρίνια» του Μπονί απάντησε ο Χιουζ

Το δικό του σχόλιο έκανε μέσω της συνέντευξης Τύπου ενόψει Μίντλεσμπρο ο προπονητής της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, όσον αφορά στα παράπονα που διατύπωσε ο Βιλφρίντ Μπονί για τη μη συμμετοχή του στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.



Στην «γκρίνια» του Μπονί απάντησε ο Χιουζ

Ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι Ιβοριανός φορ είχε πει πως θεωρεί επίπονο και συγχρόνως τρελό να του λέει ο κόουτς πως είναι καλός στις προπονήσεις, μα την ίδια στιγμή, από τότε που επέστερεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να μην έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε... δευτερόλεπτο με τους «πότερς».

Πάνω σε αυτό και κατόπιν σχετικής ερώτησης, ο Ουαλός τεχνικός απάντησε:

«Ο Μπονί ήταν λίγο άτυχος. Στα πρώτα 10-11 παιχνίδια που έπαιξε, είχε κάνει ένα καλό σερί συμμετοχών, όμως δεν σκόραρε τα γκολ που και εγώ, αλλά και ο ίδιος προσδοκούσε. Μετά έφυγε για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και εκείνη την περίοδο, μπήκε στην ενδεκάδα ο Κράουτς που έπαιζε πολύ καλά, ήταν δύσκολο να βγει. Έπειτα, ήρθε και ο Μπεραχίνο που είναι μία έξτρα καλή επιλογή στο κέντρο της επίθεσης» και συμπλήρωσε:

«Οι παίκτες που δεν αγωνίζονται είναι λογικό να νιώθουν απογοητευμένοι, μα έτσι έχουν τα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πάντως, είμαι βέβαιος ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του μέχρι τη λήξη της σεζόν. Θα πρέπει όμως, να είναι υπομονετικός και μόλις πάρει την ευκαιρία του, να την εκμεταλλευτεί».