Αν δεν ανανεώσει... αποσύρεται ο Κάρικ!

«Μονόδρομο» αποτελεί για τον Μάικλ Κάρικ η απόσυρση από τους αγωνιστικούς χώρους, σε περίπτωση που δεν επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Αν δεν ανανεώσει... αποσύρεται ο Κάρικ!

Ξεκάθαρος αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του, εμφανίστηκε ο Μάικλ Κάρικ.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση για την επέκτασή του.

Σε δηλώσεις του, ο 35χρονος τόνισε πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, γνωστοποιώντας πως σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, τότε το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, είναι πολύ πιθανό!

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Πραγματικά, δεν έχω συζητήσει πολύ με τον Μουρίνιο στην παρούσα φάση. Προφανώς αυτό θα συμβεί, θα συμβεί κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα. Είναι κάτι που είμαι απόλυτα χαλαρός. Νομίζω ότι και εκείνος είναι επίσης. Η απόσυρση σχεδόν εξαρτάται από το πόσο θα μείνω εδώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελα να παίξω»

«Πιθανότατα θα έλεγα ναι, ότι θα αποσυρθώ εάν φύγω το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, ναι. Έχω περάσει τόσα χρόνια εδώ, που δεν νομίζω να πάω κάπου αλλού. Αισθάνομαι πολύ καλά για να είμαι ειλικρινής. Μπορεί να αλλάξει αρκετά γρήγορα. Αισθάνομαι καλά. Είναι ένα καλό μέρος για να είμαι αυτή τη στιγμή, υπάρχει πραγματική θετικότητα στις τάξεις της ομάδας και ελπίζω πως υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε και αυτό με κάνει να συνεχίζω».