Κοντά σε ανανέωση Γουέστ Μπρομ - ΜακΌλεϊ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βορειοϊρλανδό σέντερ μπακ, Γκάρεθ ΜακΌλεϊ, αναμένεται να ανακοινώσει εντός ολίγων ημερών η Γουέστ Μπρομ.



Κοντά σε ανανέωση  Γουέστ Μπρομ - ΜακΌλεϊ

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο προπονητής των «μπάγκις», Τόνι Πιούλις, κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (4/3) με την Κρίσταλ Πάλας.

«Ο Γκάρεθ είναι φανταστικός μέχρι στιγμής και βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο μαζί του. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές», σχολίασε ο Ουαλός τεχνικός, δήλωση την οποία δημοσίευσε και ο ίδιος ο αγγλικός σύλλογος από τον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό στέλεχος στο υλικό του 59χρονου κόουτς και είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Γουέστ Μπρομ στη φετινή πολύ καλή πορεία της που την έχει φέρει 12 αγωνιστικές πριν το τέλος στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Το συμβόλαιο του ΜακΌλεϊ με την ομάδα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το ότι βαδίζει αισίως στο 38ο έτος της ηλικίας του, οι εμφανίσεις του με τις «τσίχλες», μόνο... βετεράνο ποδοσφαιριστή δεν μαρτυρούν, για αυτό και οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν να παρατείνουν κι άλλο την παραμονή του παίκτη στο «Χόθορνς», κάτοικος του οποίου είναι από τον Ιούλιο του 2011, όταν και πήρε μεταγραφή από την Ίπσουιτς.