Στήριξε Μπράβο ο Σαμπαλέτα

Την συμπαράστασή του προς το πρόσωπο του Κλαούντιο Μπράβο, μετά τη νέα γκέλα του, εξέφρασε ο Πάμπλο Σαμπαλέτα. «Είναι στόχος μας και θέλουμε να το κερδίσουμε» είπε ο Αργεντινός μπακ για το Κύπελλο Αγγλίας.



Στήριξε Μπράβο ο Σαμπαλέτα

«Ξέρουμε τον Κλαούντιο. Δεν είναι εύκολο όταν έρχεσαι στην Αγγλία, είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα. Είμαστε ομάδα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να κάνει για το σύνολο και αυτό είναι όλο. Είναι καλός και μερικές φορές είναι απλώς θέμα αυτοπεποίθησης. Η συνεισφορά του με την μπάλα ήταν πολύ καλή» ανέφερε για τον Χιλιανό και προσέθεσε γενικά για το ματς με την Χάντερσφιλντ και το FA Cup:

«Εάν πάρουμε το παιχνίδι στο σύνολό του, ήμασταν καλύτεροι. Ίσως στα πρώτα 15' να δώσαμε την μπάλα πολύ εύκολα, αλλά από τότε που ισοφαρίσαμε και πετύχαμε και το δεύτερο γκολ νομίζω ότι ήμασταν τελείως διαφορετικοί και μοιάζαμε πολύ επικίνδυνοι όταν βγαίναμε μπροστά. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το Κύπελλο και φυσικά, όπως και κάθε άλλο τρόπαιο, είναι πολύ σημαντικό και για εμάς. Δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό το τρόπαιο είναι μέσα σε αυτούς. Θέλουμε να ξανά πάμε στο Γουέμπλεϊ».