Τρομερή διαμάχη Σίμπσον – Κάραγκερ στο twitter!

Κόντρα ανάμεσα στον αμυντικό της Λέστερ και τον θρύλο της Λίβερπουλ στα social media, έπειτα από την «επίθεση» που εξαπέλυσε ο τελευταίος κατά των Πρωταθλητών Αγγλίας για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν απέναντι στους «κόκκινους», το βράδυ της Δευτέρας.  



Τρομερή διαμάχη Σίμπσον – Κάραγκερ στο twitter!

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, οι «αλεπούδες» παρουσίασαν τρομερή αλλαγή σε σχέση με την εικόνα που έβγαζαν στο γήπεδο όσο παρέμενε ο Ιταλός κόουτς στον πάγκο τους.

«Θα έπρεπε να ντρέπονται για τον τρόπο που έπαιξαν λίγες μόλις μέρες μετά την απόλυση του Ρανιέρι...» είπε από το στούντιο του «SkySports» ο Τζέιμι Κάραγκερ, με τον Ντάνι Σίμπσον ν' ανοίγει πλέον «μέτωπο» μαζί του.

Ο αμυντικός της Λέστερ βρήκε ευκαιρία να πετάξει τη δική του «σπόντα» μόλις είδε τον Κάραγκερ με τη φανέλα της Έβερτον, έγραψε ότι «κάτι τέτοιο δεν θα το έβλεπες ποτέ από τον Γκάρι Νέβιλ που... ρέει μέσα του η Γιουνάιτεντ».

Ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ απάντησε: «Πιστεύεις ότι αυτό είναι πιο προσβλητικό από τον τρόπο που τρέχατε το βράδυ της Δευτέρας;» με τον Σίμπσον να το συνεχίζει, τονίζοντας:

«Έλα Τζέιμι, είναι δουλειά σου να κοιτάς τα στατιστικά. Όλοι εμείς οι... μέτριοι ποδοσφαιριστές κερδίσαμε τον τίτλο».

Η διαμάχη τους συνεχίστηκε, με τον Κάραγκερ να του γράφει: «Συγγνώμη αν σε προσβάλλει αυτό, μιλούσα για τις καριέρες σας ως σύνολο». Κάπου εκεί ο άσος της Λέστερ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους αρχικά αλλά... έκρυβε κι άλλη σπόντα!

«Σέβομαι την άποψή σου και στην ποδοσφαιρική σου καριέρα ήσουν ένας αμυντικός που πέτυχε πράγματα. Ωστόσο, εγώ κατέκτησα το πρωτάθλημα κι εσύ όχι».

Η... πληρωμένη απάντηση του νυν τηλεσχολιαστή του SkySports ήταν πως: «Γίνεσαι κι εσύ σαν τους αστείους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έπαιρναν πρωταθλήματα έπειτα από πέντε παιχνίδια τη σεζόν. Παραμένεις σιωπηλός όμως για το ματς με τη Σεβίλλη».

Ο Σίμπσον, είχε να πει απλά πως: «Ναι έχεις δίκιο, αστείοι παίκτες της Γιουνάιτεντ που έχουν κρατήσει στα χέρια τους αυτό το ωραίο τρόπαιο».