Κορυφαίος προπονητής ο Σέικσπιρ για Σίμπσον

Τεχνικό πολύ υψηλού επιπέδου θεωρεί τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι, Κρεγκ Σέικσπιρ, ο δεξιός μπακ της Λέστερ, Ντάνι Σίμπσον, εκφράζοντας συγχρόνως την επιθυμία του να γίνει μόνιμος κόουτς ο Άγγλος στην ομάδα.



Κορυφαίος προπονητής ο Σέικσπιρ για Σίμπσον

«Δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει μόνιμος ο κόουτς, αν και αυτό θα το αποφασίσει ο πρόεδρος, ο οποίος πάντως είναι παθιασμένος ε τον σύλλογο. Οι αποφάσεις αυτές δεν αφορούν εμάς τους παίκτες, αλλά κατά τη γνώμη μου ο Σέικσπιρ είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου και είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Μας μεταφέρει με απλό τρόπο όσα θέλει να κάνουμε, εμείς τα εφαρμόσαμε αυτά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για εκείνον», δήλωσε ο δεξιός οπισθοφύλακας των «αλεπούδων» για τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας.

Παράλληλα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ίδιο από κοινού με τους Βάρντι, Σμάιχελ και Ολμπράιτον να μεσολάβησαν στην απόφαση των ιδιοκτητών του συλλόγου για την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι λέγοντας:

«Δεν είναι όμορφο να ακούγονται κάτι τέτοια. Ο πρόεδρος είναι κύριος του εαυτού του και εκείνος είναι που παίρνει τις αποφάσεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε παίξει, όπως μπορούμε και είμαι ο πρώτος που το παραδέχομαι. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Η Λέστερ πρέπει να προχωρήσει»!