Ερέρα: «Το... έμβλημα πήρε το τρόπαιο»!

Την άποψη πως τον τίτλο του Λιγκ Καπ στον τελικό της Κυριακής (26/2) τον σήκωσε το... σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο χαφ των «κόκκινων διαβόλων», Άντερ Ερέρα μέσω δηλώσεών του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου (MUTV).



Ερέρα: «Το... έμβλημα πήρε το τρόπαιο»!

«Η Σαουθάμπτον έπαιξε πολύ καλά, όμως ανυπομονούσαμε για αυτό ολόκληρη της σεζόν. Πόσες φορές έχουμε παίξει καλύτερα από τους αντιπάλους μας και είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από εκείνους, μα δεν κερδίσαμε; Το είχα πει ότι αργά ή γρήγορα τα γκολ θα θα έρθουν και πιστεύω ότι ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στον τελικό. Κάποιες φορές τις νίκες τις φέρνει μόνο το έμβλημα και το παιχνίδι αυτό ήταν ένα τέτοιο παράδειγμα», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και εκθειάζοντας τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, συνέχισε:

«Πιστεύω ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έφερε στον σύλλογο τη νοοτροπία του νικητή. Αυτή τη στιγμή δεν είναι πολύ εύκολο να μας κερδίσουν. Οφείλουμε να σεβαστούμε όλους τους αντιπάλους, μα το σήμα καμιά φορά κερδίζει από μόνο του τους αγώνες. Συνεχίζουμε, ήταν ο δεύτερος τίτλος μας μες στη σεζόν (πρώτο το Κομιούνιτι Σιλντ τον περασμένο Αύγουστο), μα δεν είναι αρκετός για μας»!