Σε «άλλη ομάδα» γύρισε ο Ελμοχαμαντί

Αλλιώς άφησε τη Χαλ και αλλιώς την... παρέλαβε ο Αχμέντ Ελμοχαμάντι μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο δεξιός μπακ-χαφ των «τίγρεων», τονίζοντας συγχρόνως το πόσο άλλαξε προς το θετικό το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.



Σε «άλλη ομάδα» γύρισε ο Ελμοχαμαντί

«Επέστρεψα σε μία νέα ομάδα. Μόλις γύρισα είχαμε νέο προπονητή, επτά νέους παίκτες, ενώ κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν. Για να είμαι ειλικρινής, όλοι δείχνουν πλέον πιο άνετοι, υπάρχει πολλή μεγάλη πίστη τη δεδομένη χρονική στιγμή και ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει να ανεβούμε πιο πάνω στη βαθμολογία», σχολίασε ο Αιγύπτιος πλάγιος μεσοαμυντικός και συνέχισε:

«Νομίζω ότι είμαστε πια σε πιο ισχυρή θέση. Τα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση παικτών, οπαδών και όλων των ανθρώπων του συλλόγου. Ελπίζω αυτή να είναι επαρκής για να παραμείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Μπέρνλι (1-1), η οποία διατήρησε τη Χαλ εντός «επικίνδυνης ζώνης» εντοπίζοντας πάντως, το θετικό της υπόθεσης, το οποίο ήταν, σύμφωνα με εκείνον, το ότι η ομάδα του δεν έχασε, καθώς είπε:

«Κρατάμε τον έναν πόντο από το ματς με την Μπέρνλι. Ήταν θετικό που δεν ηττηθήκαμε, διατηρεί την καλή μας φόρμα στο γήπεδό μας. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα της Λέστερ, το οποίο θα είναι δύσκολο και οφείλουμε να παίξουμε καλά».