Παραμονή Ντε Χέα θέλει ο Ερέρα

Ούτε να… σκέφτεται ένα πιθανό σενάριο της αποχώρησης του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ενώ παραμονεύει για την απόκτηση του η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλει ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του, Άντερ Ερέρα!



Παραμονή Ντε Χέα θέλει ο Ερέρα

Ο Ισπανός γκολκίπερ απασχολεί κατά καιρούς σε μεταγραφικό επίπεδο τις μεγάλες ομάδες από την Ευρώπη, με… κορυφαία εξ αυτών τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Άντερ Ερέρα πιστεύει πως ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους διαβόλους» δεν θα σκεφτεί καν αυτό το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον, αφού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει όλα όσα θα ήθελε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως τους τίτλους που κερδίζει η ομάδα, αλλά και την αγάπη του κόσμου!

«Έχει ένα καλό συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ποδοσφαιρική του αξία εκτιμάται πολύ από τους φιλάθλους μας. Είναι ένα ήρεμο άτομο, που δεν ανησυχεί και δεν βιάζεται ώστε να αλλάξει κάτι.

Κερδίζουμε τίτλους και αυτό βοηθάει σε αυτό (σ.σ. προς την κατεύθυνση παραμονής του). Δεν σκέφτομαι καν τον ενδεχόμενο να φύγει απ’ την ομάδα. Επιθυμώ να παραμείνει εδώ για πολλά χρόνια και όχι απλώς επειδή είναι φίλος μου, αλλά γιατί δεν υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες που να μπορούν να κερδίζουν τόσους βαθμούς όσο εκείνος.

Αν παραμείνει, θα γίνει ένας θρύλος επιπέδου Σμάιχελ ή Φαν Ντερ Σαρ. Πιστεύω πως μπορεί να τους ξεπεράσει, και θεωρώ ότι το έχει αυτό ως σκέψη στο μυαλό του», ήταν τα λόγια του Άντερ Ερέρα στην «Manchester Evening Post».