«Σιγή ιχθύος» για το μέλλον του Ζλάταν ο Ραϊόλα

Κλειστά κρατάει τα «χαρτιά» του ο ατζέντης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας του 35χρονου στράικερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του μεγάλου πρωταγωνιστή στον χθεσινό (26/2) τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σαουθάμπτον.



«Σιγή ιχθύος» για το μέλλον του Ζλάταν ο Ραϊόλα

«Δεν μιλάω ποτέ για λεπτομέρειες συμβολαίων στον Τύπο. Νομίζω ότι αυτό αφορά μόνο τον παίκτη, τον σύλλογό του και εμένα. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο, να απολαύσουμε τη στιγμή (κατάκτηση Λιγκ Καπ) και να δούμε αργότερα τι θα συμβεί του χρόνου», επισήμανε ο κ. Ραϊόλα και αναφερόμενος στο μέλλον του Σουηδού επιθετικού, συνέχισε:

«Δεν αποκλείω τίποτα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο Κύπελλο (FA Cup). Αυτό το τρόπαιο ήταν πολύ σημαντικό και είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για τον Ζλάταν, για εμένα, αλλά και για τον Μουρίνιο, επίσης. Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε στους οπαδούς λίγα ακόμη κύπελλα»!