Αφαίρεσε τα... τρόπαια η Λίβερπουλ!

Μετά την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Λίβερπουλ αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν την πρόταση «πιο επιτυχημένος αγγλικός σύλλογος» από το bio τους στο Twitter.



Αφαίρεσε τα... τρόπαια η Λίβερπουλ!

Μέχρι πριν και από τον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και την Σαουθάμπτον, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έγραφε ως εισαγωγικό του στο Twitter: «Επίσημος παγκόσμιος λογαριασμός της Λίβερπουλ, τον πιο επιτυχημένο αγγλικό σύλλογο με 41 major trophies», όμως λίγες ώρες πριν την σέντρα προχώρησε σε αλλαγή που φυσικά και διατήρησε μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Κι αυτό γιατί η νέα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη της Γιουνάιτεντ την έφερε επίσης στα 41 σημαντικά τρόπαια, όπως αυτά της Πρέμιερ Λιγκ, του Κυπέλλου Αγγλίας, του Λιγκ Καπ, του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Κυπελλούχων (δεν υπολογίζονται τα Community Shields και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων). Φυσικά μέχρι το τέλος της σεζόν ο σύλλογος του Μάντσεστερ ενδέχεται να μείνει μόνος πρώτος στην σχετική λίστα εάν φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας ή του Γιουρόπα Λιγκ.

Κι όπως «κυκλοφορεί» στην Αγγλία, είναι πλέον και... επίσημο. Η Γιουνάιτεντ* έριξε την Λίβερπουλ από την γα...νη κορυφή (ή τουλάχιστον... έσπασε τη μοναξιά της) όπως είχε δηλώσει όταν ανέλαβε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

*συνολικά περισσότερα τρόπαια από την παραδοσιακή της αντίπαλο με 65-60

Το γράφημα του «Sky Sports» για το 41-41:

Και οι αλλαγές στο Twitter της Λίβερπουλ: