Ζλάταν: «Τα παιδιά μου με έπεισαν να έρθω στη Γιουνάιτεντ»!

Την ώρα που ο ίδιος σκεφτόταν μία μεταγραφή του σε κάποια άλλη ομάδα, τα παιδιά του, αλλά και ένα τηλεφώνημα από τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτά που τον έπεισαν να πει το «ναι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!



Ζλάταν: «Τα παιδιά μου με έπεισαν να έρθω στη Γιουνάιτεντ»!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αρχικά στα... παιδιά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και κατ' επέκταση στον Ζοσέ Μουρίνιο, οφείλουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος κάνει... πράγματα και θαύματα στην πρώτη του σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους», δίνοντάς τους χθες (26/2) και το Λιγκ Καπ, αποκάλυψε πως αυτοί οι δύο παράγοντες ήταν οι καθοριστικοί για την απόφασή του να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ», μιας και ο ίδιος είχε άλλη ομάδα στο μυαλό του!

«Ακόμα και τα δύο μου παιδιά ήθελαν να με δουν να παίζω στη Γιουνάιτεντ, είχα στο μυαλό μου κάτι άλλο. Πριν τα βάλω όλα πάνω στο τραπέζι, ο Ζοσέ μου τηλεφώνησε»

«Έχω μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Όταν μου τηλεφώνησε, ήταν βασικά ''πες μου τι νούμερο θες να φορέσεις''. Το μυαλό μου δεν ήταν εκεί. Τότε τα παιδιά μου ξεκίνησαν να με πιέζουν και ο Ζοσέ τηλεφώνησε, τώρα, είμαι εδώ».