Μινιολέ: «Κάθε παίκτης σκέφτεται την ιδέα της Κίνας»

Το δυναμικό «μπάσιμο» των Κινέζων στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες της Ευρώπης αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ συγκεκριμένα, καθώς όπως τόνισε και ο Σιμόν Μινιολέ, η πλειοψηφία εξ αυτών θα έβλεπε με θετική ματιά την μετακίνηση τους σε ομάδα της ασιατικής χώρας.



Μινιολέ: «Κάθε παίκτης σκέφτεται την ιδέα της Κίνας»

Με τις μετακινήσεις παικτών από την Πρέμιερ Λιγκ στην Άπω Ανατολή, όπως οι Όσκαρ, Μίκελ, και με τα μεταγραφικά «σίριαλ» που κρατούσαν (ή κράτησαν) εδώ και καιρό όπως των Ντιέγκο Κόστα και Ρούνεϊ, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ως ιδέα στο νου τους μια πιθανή μεταγραφή μακροπρόθεσμα στο μέλλον, βάσει των όσων σχολίασε ο Σιμόν Μινιολέ.

«Θα πρέπει να ήσουν υποκριτής για να πεις πως δεν μιλάμε για αυτό, καθώς πρόκειται για σημαντικό θέμα. Ο καθένας μιλάει για αυτό. Κοιτάς τα χρήματα και φυσικά δεν γίνεται να γίνει κάποια σχετική κουβέντα», είπε αρχικά ο Βέλγος κίπερ της Λίβερπουλ.

Όσο για το αν ο ίδιος θα εξέταζε μελλοντικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κίνα, απάντησε χωρίς να... «κλείνει» κάποια πόρτα προς την ασιατική χώρα στο μέλλον: «Γνωρίζω πως η επόμενη ερώτηση πιθανώς να είναι το αν θα πήγαινα στην Κίνα, και η μόνη απάντηση είναι ότι πραγματικά δεν ξέρεις, μέχρι να έρθει μια ‘χειροπιαστή’ πρόταση.

Δεν μπορείς να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της εν λόγω μετακίνησης μέχρι να δεχθείς μια επίσημη προσφορά».