Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 2-1 (Ημίχρονο)

Κοντά σε ακόμη ένα τρόπαιο στην σεζόν βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά το Community Shield ετοιμάζεται να σηκώσει και το Λιγκ Καπ τη φετινή σεζόν. Μπροστά στο σκορ 2-1 απέναντι στην Σαουθάμπτον οι «κόκκινοι διάβολοι», δίκαια παράπονα οι τυπικά φιλοξενούμενοι για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 0-0.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 2-1 (Ημίχρονο)

Σε ένα καλό ματς στο «Γουέμπλεϊ» οι παίκτες του Κλοντ Πιελ ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Γκαμπιαντίνι αλλά η χαρά τους κράτησε παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα, καθώς ο Ιταλός υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Λίγο αργότερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία τελικών του Λιγκ Καπ μετά τον Τζορτζ Ίστχαμ (το 1972), σκοράροντας (19') ένα πανέμορφο φαλτσαριστό φάουλ για την κατάληξη του οποίου φέρει ευθύνη και το τείχος με τον παίκτη στη γωνία να μην... πηδάει ούτε εφημερίδα.

Στο σκοράρισμα τον ακολούθησε ο Τζέσι Λίνγκαρντ (38') με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, για να έρθει ο Γκαμπιαντίνι και ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς μειώνοντας σε 2-1.