Μινιολέ: «Αν με θέλετε στην ταινία του Βάρντι... τηλέφωνο»!

Διατεθειμένος να παίξει στην ταινία του Τζέιμι Βάρντι είναι ο Σιμόν Μινιολέ, που είχε... συμμετοχή στην περσινή γκολάρα του Τζέιμι Βάρντι στο «King Power», μια περίοδο στην οποία φάνηκε πως άπαντες στην Λέστερ, ο κόσμος και ο Τύπος ξεκινούσαν να πιστεύουν πως όντως μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. «Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, δεν θα ξεκινούσα στο ματς» δήλωσε με χιούμορ ο Βέλγος.



Μινιολέ: «Αν με θέλετε στην ταινία του Βάρντι... τηλέφωνο»!

Εκείνο το βράδυ, υπό το βλέμμα του σκηνοθέτη των ταινιών «Goal» Άντριαν Μπάτσαρτ, ο Άγγλος στράικερ κινήθηκε στον χώρο από μακρινή μπαλιά του Ρίγιαντ Μάχρεζ και όταν έφτασε σε σημείο βολής δεν δίστασε να δοκιμάσει αυτό που σε λίγα δευτερόλεπτα θα γινόταν το προσωπικό του καλύτερο τέρμα για την σεζόν και ένα από τα βασικά υποψήφια για γκολ της σεζόν.

Φέρνοντας στο μυαλό του τη στιγμή, ο Μινιολέ δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη:

«Εάν οι παραγωγοί θέλουν ακόμη κάποιον να παίξει εμένα, απλώς πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο. Αυτό που συνέβη στον Τζέιμι Βάρντι είναι μια σπουδαία ιστορία που δείχνει ότι τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και αρέσει σε όλους. Όλα τα μπράβο στον Τζέιμι. Ξεκίνησε από τα χαμηλά πρωταθλήματα και έφτασε στην πεμπτουσία του αθλήματος με αυτήν την κατάκτηση.

Φυσικά δεν είναι ωραίο για μένα να βλέπω το γκολ να παίζεται ξανά στην τηλεόραση, αλλά στον κόσμο αρέσουν τα ωραία γκολ. Ήταν φανταστικό. Έπαιξε ρόλο στην σεζόν της Λέστερ. Άξιζαν τον τίτλο και ο Βάρντι έβαλε κι άλλα πολλά.

Ως τερματοφύλακας πάντα κάνεις ό,τι μπορείς για να μην δεχθείς. Υπήρξαν κάποια πράγματα που θα άλλαζα, όπως την θέση μου στην ενδεκάδα. Αλλά πρέπει να βλέπεις το δάσος, όχι το δέντρο. Δηλαδή, πόσες φορές θα το ξανά κάνει; Κάποιες φορές πρέπει να δίνεις εύσημα στον επιθετικό».