Τότεναμ – Στόουκ 4-0 (ημίχρονο)

Με χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο (εντός 23 λεπτών), φτάνοντας στα 17 γκολ μέσα στη σεζόν και στα 101 γενικότερα στην καριέρα του (85 με τη φανέλα της Τότεναμ), ο Χάρι Κέιν κάνει... πάρτι απέναντι στη Στόουκ. Δοκάρι ο Βερτόνχεν, μεγάλη ευκαιρία για τους «πότερς» με τον Κράουτς στο 1-0...  



Τότεναμ – Στόουκ 4-0 (ημίχρονο)

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει ξεμπερδέψει από νωρίς στην αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 14ο λεπτό από πλάγια δεξιά κι αφού πρώτα ο Έρικσεν μπλέχθηκε ανάμεσα από πολλά σώματα, ο Κέιν με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, για να γράψει το 2-0 στο 32' με ωραίο αριστερό έξω από τα όρια της περιοχής, βλέποντας τη μπάλα να περνάει κάτω και από τα πόδια του Γουανιάμα. Το χατ-τρικ του ολοκληρώθηκε στο 37' με σουτ που κόντραρε και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γκραντ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, από ασίστ του μεγάλου πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, ο Κέιν πέτυχε το τέταρτο γκολ των Λονδρέζων.

Η Στόουκ που προσπάθησε να βγει μπροστά όσο της το επέτρεπε το σκορ και σε στιγμές που μπορούσε να επιτεθεί δίχως να εκτεθεί στα μετόπισθεν, είχε δοκάρι με τον Κράουτς στο 24', με τον επόπτη να μην βλέπει το οφσάιντ στον υψηλόσωμο επιθετικό.

Ο Βερτόνχεν είχε δοκάρι για τα «σπιρούνια» στο 27' με ωραίο δεξί σουτ.