Παραλίγο... τιλτ!

Χρειάστηκε... φλιπεράκι για να πάρει βαθμό η Γουέστ Χαμ απέναντι στην Γουότφορντ, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε το «τιλτ». Τα «σφυριά» έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στα δύο κάθετα δοκάρια κατέληξε στον Αντρέ Αγιού για το τελικό 1-1.



Παραλίγο... τιλτ!

Βάσει απόδοσης των δύο ομάδων η ισοπαλία ένα πολύ δίκαιο αποτέλεσμα, αφού καθεμιά τους είχε από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης. Στα σημεία υπερισχύει το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς, που μετά το κακό πρώτο μέρος έδειξε σαφή βελτίωση. Καμία ικανοποιημένη ο βαθμός, αμφότερες «αδιάφορες» στη μέση του πίνακα.

Τραυματίας αποχώρησε λίγο πριν το ημίχρονο ο Μάουρο Σάρατε, που μάλλον πάει για καιρό εκτός δράσης.

Στα πρώτα 45' οι δύο πλευρές δεν είχαν και πάρα πολλά να προσφέρουν και το μοναδικό που τις χώριζε ήταν το εύστοχο χτύπημα του Τρόι Ντίνι στο 3ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά οι «σφήκες» δεν έδειχναν διάθεση να αφήσουν κενούς χώρους και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη των αντιπάλων τους δεν κινδύνευσαν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τελείως την απόδοσή τους και αμέσως έψαξαν να βρουν τουλάχιστον το γκολ που τους βάλει σε μια καλύτερη κατάσταση. Αυτό ενδεχομένως να το πετύχαιναν σε ένα από τα δύο πέναλτι που ζήτησαν, όμως δεν πήραν κανένα και έπρεπε να ξεκινήσουν εκ νέου τις προσπάθειές τους.

Αφού λοιπόν ο Μιχαήλ Αντόνιο έχασε τεράστια ευκαιρία προ κενής εστίας, στέλνοντας την μπάλα άουτ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, επέστρεψε για να ξανά αστοχήσει, αλλά να δώσει αυτή τη φορά την «ασίστ» στον Αγιού. Σουτ αριστερά της περιοχής, δοκάρι, δοκάρι, και επαναφορά στο ύψος του πέναλτι. Εκεί βρέθηκε ο Γκανέζος και 1-1 (73').

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, με τον Αντόνιο να συνεχίζει το κακό του βράδυ και με χέρι για να ανακόψει κόντρα της Γουότφορντ να βλέπει δεύτερη κίτρινη, βάζοντας έτσι τέλος στις επιθετικές ελπίδες των φιλοξενούμενων, που γλίτωσαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από βέβαιη παραβίαση.

Οι συνθέσεις:

Γουότφορντ: Γκόμες, Γιάνμαατ (52' Κάθκαρτ), Καμπούλ, Μπρίτος, Χολέβας, Καπού, Μπεχράμι, Κλέβερλι, Νιανγκ (82' Σαξές), Σάρατε (45+9' Ντουκουρέ), Ντίνι

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Κουγιατέ, Φόντε, Ριντ, Κρέσγουελ, Ομπιάνγκ, Νομπλ, Φεγουλί, Σνόντγκρας (65' Αγιού), Λανσίνι (90+1' Φερνάντες), Αντόνιο