Γλίτωσε τα χειρότερα η Νιούκαστλ

Παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-2 μέσα στην έδρα της από τη Μπρίστολ Σίτι, τελικά η Νιούκαστλ ανέτρεψε την κατάσταση και με το 2-2 ελαχιστοποίησε τη ζημιά, παραμένοντας στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ.  



Γλίτωσε τα χειρότερα η Νιούκαστλ

Πλέον τα πράγματα στην κορυφή είναι πιο δύσκολα για τις «καρακάξες», καθώς σε περίπτωση νίκης της Μπράιτον απέναντι στη Ρέντινγκ, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θα πέσει στη δεύτερη θέση.

Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η Λιντς, καθώς στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας επικράτησε με 1-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ χάρη σε γκολ του Κρις Γουντ. Πλέον το σύνολο του Γκάρι Μονκ βρίσκεται προσωρινά στην 4η θέση, αποκτώντας διαφορά τριών βαθμών από τη σημερινή του αντίπαλο.

Γκέλα για τη Χάντερσφιλντ, καθώς οι «τέριερς» έμεναν στην ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Στο κατώφλι των πλέι οφ ανόδου, η Φούλαμ αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Κάρντιφ με 2-2, μειώνοντας τη διαφορά από την Σέφιλντ στους πέντε. Πίσω από τους «κότατζερς» βρίσκεται πλέον η Πρέστον, καθώς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της ΚΠΡ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λιντς 1-0 Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Άστον Βίλα 1-0 Ντέρμπι

Μπάρνσλεϊ 1-1 Χάντερσφιλντ

Μπρέντφορντ 4-2 Ρόδεραμ

Κάρντιφ 2-2 Φούλαμ

Νιούκαστλ 2-2 Μπρίστολ Σίτι

Πρέστον 2-1 ΚΠΡ

Γουίγκαν 0-0 Νότιγχαμ