Η... εκδίκηση της πίτας που έφαγε ο Σο!

Λίγες, μόλις, μέρες μετά την αποχώρηση του Γουέιν Σο από τη Σάτον στον απόηχο του σάλου που προκλήθηκε με την πίτα που έφαγε on air στο ματς Κυπέλλου με την Άρσεναλ, η πρώην πλέον ομάδα του αναγκάστηκε να παίξει βάζοντας... αμυντικό κάτω απ' τα δοκάρια!  



Η... εκδίκηση της πίτας που έφαγε ο Σο!

Ο Γουέιν Σο, όσο κι αν τον λάτρεψε κάθε οπαδός, σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν τον είδε να τρώει στον πάγκο της Σάτον, με τον Ντόσγουελ να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην Άρσεναλ στο Gander Green Lane για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, κατακρίθηκε.

Ακόμα και ο κόουτς του σωματείου τάχθηκε απέναντί του – ορθά μεν – κάνοντας λόγο για κακό παράδειγμα που έδωσε ο υπέρβαρος και 45 ετών, τερματοφύλακας, όμως, ο Σο βρέθηκε στο στόχαστρο και της επιτροπής ερευνών για παράνομο στοιχηματισμό, λόγω επιλογής που έδινε στην ιστοσελίδα της η Sun για ποντάρισμα και αφορούσε την πιθανότητα ο Σο να έτρωγε στον πάγκο!

Έπειτα από τον σάλο, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αποφάσισε να σταματήσει από τη Σάτον, την οποία μάλλον εκδικήθηκε η πίτα του, αφού στο ματς με την Τορκί, ο πρώτος γκολκίπερ, Γουόρνερ, τραυματίστηκε και αναγκαστικά, αφού δεν υπήρχε άλλος πορτιέρο, έβαλε γάντια ο αμυντικός της ομάδας, Ντάουνερ!