«Διψάει» για περισσότερα τρόπαια ο Αθπιλικουέτα

Στην κατάκτηση ακόμα πιο πολλών τίτλων και τροπαίων με τη φανέλα της Τσέλσι, ώστε να μπορεί να θεωρείται άτυπο μέλος του… Hall of Fame των «μπλε», στοχεύει ήδη από τη φετινή σεζόν ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα.



«Διψάει» για περισσότερα τρόπαια ο Αθπιλικουέτα

Ο… βιονικός Ισπανός μπακ αποτελεί φέτος εκ των πιο πολύτιμων παικτών της Τσέλσι, έχοντας απουσιάσει μόλις από ένα παιχνίδι (στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ), και παρά τις όποιες επιτυχίες έχει πανηγυρίσε εκεί (σ.σ. από το 2012 μέχρι σήμερα) και την αγάπη που λαμβάνει από τος φιλάθλους, ο ίδιος δεν σταματάει να ονειρεύεται επιτυχίες με την ομάδα του Λονδίνου.

«Για να θεωρείσαι θρύλος της Τσέλσι, χρειάζεται να κερδίσεις ακόμα περισσότερα τρόπαια. Έχω κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ (το 2015), το Γιουρόπα Λιγκ (το 2013) και το Λιγκ Καπ (το 2015). Δεν γνωρίζω πόσο ακόμα θα μας πάρει χρονικά, αλλά μερικοί παίκτες έχουν κερδίσει και το Τσάμπιονς Λιγκ σ.σ. την περίοδο 2011/12) και φυσικά θέλεις να φτάσεις ξανά εκεί μαζί τους. Αυτή τη στιγμή βαδίζουμε στον σωστό δρόμο.

Θέλουμε περισσότερα τρόπαια και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Τώρα είμαι σε καλή κατάσταση για το τελικό 'σπριντ' της χρονιάς», ήταν τα λόγια του Θέσαρ Αθπιλικουέτα στην «Daily Mirror».