Πανέτοιμος για τον τελικό ο Βαλένσια

«Ετοιμοπόλεμος» εμφανίζεται για τον τελικό του Λιγκ Καπ την Κυριακή (26/2) στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στη Σαουθάμπτον ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλένσια, όπως τόνισε με δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του.



Πανέτοιμος για τον τελικό ο Βαλένσια

«Είμαι 100% έτοιμος για τον τελικό! Ποτέ δεν μπορείς να βρίσκεσαι απλώς στο 30%. Όταν φοράς τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, οφείλεις να είσαι 100% συγκεντρωμένος και προετοιμασμένος. Όλα έχουν να κάνουν με το να είσαι πλήρως συγκεντρωμένος. Πρέπει να ξεχάσουμε την όλη πορεία μας ως εδώ, τις φωτογραφίες, τις συνεντεύξεις, να τα βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας και να επικεντρωθούμε στο καθήκον μας. Έχουμε ένα τρόπαιο να κατακτήσουμε και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς», ανέφερε αρχικά ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με χαλαρή διάθεση. Πρέπει να βγούμε έξω στο γήπεδο, να αγωνιστούμε σκληρά και να ελπίσουμε ότι μέσα στο 90λεπτο θα έχουμε αποκτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τελικά, θα καταφέρουμε να σηκώσουμε το Λιγκ Καπ»!