Και του χρόνου στην Τσέλσι ο Φάμπρεγας

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του στο «Sky Sports» ο Σεσκ Φάμπρεγας.



Και του χρόνου στην Τσέλσι ο Φάμπρεγας

Ο Ισπανός μέσος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του το ενδεχόμενο αποχώρησης από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Αντίθετα στόχος του είναι να παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι να πείσει τον Αντόνιο Κόντε πως η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα των «μπλε» θα είναι σε κάθε παιχνίδι απαραίτητη.

«Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται και τι λέγεται. Δεν μπορώ να σταματήσω τις φήμες. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκε στιγμή να αποχωρήσω από την Τσέλσι. Για κάποιους είναι εύκολο να ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους μετά από δύο παιχνίδια στον πάγκο. Αντίθετα εγώ όταν παραγκωνίζομαι το αντιμετωπίζω ως πρόκληση και θέλω να επιστρέψω στην ενδεκάδα».

«Απέδειξα ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω όσες φορές μου δόθηκε η ευκαιρία. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι να πείσω τον προπονητή μου ότι πρέπει να αγωνίζομαι σε κάθε ματς. Αυτό θέλω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος κεντρικός χαφ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Τσέλσι εκπνέει τον Ιούνιο του 2019.