«Κύκνος» έως το 2020 ο Φερνάντες

Την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία ακόμα έτη με τον 28χρονο κεντρικό της αμυντικό, Φεντερίκο Φερνάντες, ανακοίνωσε η Σουόνσι.



«Κύκνος» έως το 2020 ο Φερνάντες

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατέφθασε στο «Λίμπερτι» από τη Νάπολι τον Αύγουστο του 2014, τη δε φετινή χρονιά έχει καταγράψει 14 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις όντας βασικός στα μετόπισθεν στους έξι τελευταίους αγώνες της για την Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2017, όπου οι Ουαλοί σημείωσαν τέσσερεις νίκες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αναρρίχησή τους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού 13 αγωνιστικές πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Χιου Τζένκινς, αποκάλυψε λίγο πριν υλοποιηθεί η εν λόγω συμφωνία, ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου απέρριψαν τον περασμένο Ιανουάριο πρόταση μεταγραφής του παίκτη.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη Σουόνσι, ο Φερνάντες δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια πολύ ωραία περίοδος για μένα, αλλά και για την ομάδα, επειδή σε αυτό έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα και οι καλές μας εμφανίσεις. Η καινούρια αυτή συμφωνία είναι κάτι κάτι ιδιαίτερο και θετικό για εμένα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο».