Ο Σμάιχελ κράτησε τη Λέστερ «ζωντανή» για Ρανιέρι

Στις αποκρούσεις του τερματοφύλακα της ομάδας, Κάσπερ Σμάιχελ, στάθηκε ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα με 2-1 απέναντι στη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο Σμάιχελ κράτησε τη Λέστερ «ζωντανή» για Ρανιέρι

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως, στο πρώτο μέρος κυρίως του ματς στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», η συνεισφορά του Δανού γκολκίπερ ήταν καταλυτική, ώστε οι «αλεπούδες» να κρατήσουν το σκορ σε διαχειρίσιμα επίπεδα.

«Κάναμε μια ήττα, αλλά ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ζόρικο. Ο Κάσπερ ήταν εκείνος που κράτησε την ομάδα ζωντανή. Σταδιακά γίναμε καλύτεροι, στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι», τόνισε ο 65χρονος κόουτς των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας και όσον αφορά τη σημασία της εμφάνισης κόντρα στους Ανδαλουσιάνους, προσέθεσε:

«Η Σεβίλλη είναι μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα και μεγάλη εμπειρία, εμείς όμως, έχουμε μεγάλη καρδιά. Δώσαμε μάχη και βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω, ότι αξίζαμε ένα γκολ. Όταν παίζουμε βγάζοντας τέτοιο χαρακτήρα, είναι φυσικό ότι η τύχη μπορεί να έρθει και προς το μέρος μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Μπορεί αυτό το ματς να αποτελέσει την αρχή της ανατροπής, μα είναι σημαντικό να κάνουμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι και εναντίον της Λίβερπουλ».