Ζήτησε συγχώρεση από παίκτη στοιχήματος ο Σανέ

Καταστροφικό αποδείχθηκε για έναν παίκτη στοιχήματος το γκολ που σημείωσε ο Λερόι Σανέ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στη Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.



Ζήτησε συγχώρεση από παίκτη στοιχήματος ο Σανέ

Ο Γερμανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να χαροποίησε τους απανταχού «πολίτες» δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του «Λουί Ντε», δεν φαίνεται ωστόσο να προκάλεσε τα ίδια συναισθήματα και σε έναν συμπατριώτη του ονόματι Μουσταφά Τσέλικ.

Ο εν λόγω φίλαθλος βρισκόταν κάποια λεπτά μακριά από το …«ταμείο» της ζωής του αφού πριν ο Σανέ διαμορφώσει το τελικό 5-3, προέβλεπε σωστά το τελικό σκορ του αγώνα ανάμεσα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4) αλλά και αυτό της αναμέτρησης του «Έτιχαντ».

Κάποιες ώρες αργότερα ο διεθνής άσος της Σίτι πληροφορήθηκε απο εφημερίδες πως το δικό του τέρμα ήταν η αιτία που αυτή η ομολογουμένως αξιόλογη «έμπνευση» δεν εξαργύρωσε τις 34.200 ευρώ, με αποτέλεσμα να αναρτήσει το χαμένο δελτίο του Μουσταφά ζητώντας ιπποτικά συγγνώμη για τον πονεμένο «κουβά» που του χάρισε.

Δείτε την ανάρτηση του Σανέ στο Twitter: