Δυσαρεστημένος από την άμυνα ο Σανιά

Παρά την τελική ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Μονακό (5-3), τη δυσαρέσκειά του για τα 3 γκολ που δέχθηκε η ομάδα του εξέφρασε μιλώντας από τη... σκοπιά του αμυντικού, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Μπακαρί Σανιά, μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Έτιχαντ».



Δυσαρεστημένος από την άμυνα ο Σανιά

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι! Φυσικά, είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε και που επιστρέψαμε από μια δύσκολη κατάσταση. Ως αμυντικός είμαι στενοχωρημένος που δεχθήκαμε τόσα γκολ, όμως, μπορώ να πω πως στο τέλος είμαι χαρούμενος που δείξαμε χαρακτήρα και δείξαμε ότι θέλουμε να προκριθούμε», σχολίασε ο 34χρονος Γάλλος μπακ και τονίζοντας το πόσο απαιτητικός θα είναι ο επαναληπτικός του «Λουί Ντε» απέναντι στους «Μονεγάσκους», συνέχισε:

«Η πρόκριση θα είναι δύσκολη, γιατί αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα που βρίσκεται πρώτη στο πρωτάθλημά της και υπάρχει κάποιος λόγος που βρίσκεται σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις, γιατί έχουμε να δώσουμε και ένα δεύτερο παιχνίδι».