Σαμπάολι: «Η Λέστερ δεν ζει με το παρελθόν…»

Για τον περσινό «άθλο» της Λέστερ αλλά και την… ωμή πραγματικότητα πως δεν πρέπει να ζει πλέον με αυτόν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (22/2, 21.45) ο Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος έκανε επίσης ειδική μνεία στους Κλαούντιο Ρανιέρι και Τζέιμι Βάρντι.



Σαμπάολι: «Η Λέστερ δεν ζει με το παρελθόν…»

Η Σεβίλλη υποδέχεται απόψε την Λέστερ στην Ανδαλουσία και ο Aργεντίνος τεχνικός περιμένει μια ομάδα που μπορεί μεν να του… κάνει τη ζημιά, ωστόσο γνωρίζει πως δεν βρίσκεται σαφώς στην περσινή… «εξωγήινη» της κατάσταση, που την οδήγησε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν μιλάμε τώρα για την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι με θαυμάσιο τρόπο, μιλάμε για μια ομάδα που δεν πηγαίνει καλά και μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πρέπει να μιλάμε για το παρόν.

Η λογική λέει ότι κάποιος που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με τόσο λίγους πόρους όμως (σ.σ. Ρανιέρι), μπορεί να την ‘εξυψώσει’ ξανά! Το παρόν όμως παραμένει ακόμα πιο σημαντικό από το παρελθόν, ακόμα και αν έχει προηγηθεί ένα απίστευτο κατόρθωμα σαν το δικό τους», ανέφερε αρχικά ο Χόρχε Σαμπάολι για τον Ιταλό συνάδερφο του, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης με τις «αλεπούδες» στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Όσο για τον Τζέιμι Βάρντι, είπε: «Οι σκόρερ ζουν για τη στιγμή τους. Ο Βάρντι υπήρξε καθοριστικός για τη Λέστερ την περασμένη σεζόν. Όταν ξαναρχίσει να σκοράρει, η Λέστερ θα είναι ξανά μια ιδιαιτέρως επικίνδυνη ομάδα. 

Έχουμε την ευκαιρία μας να βρεθούμε στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό είναι σημαντικότερο από το μέλλον μου», σχολίασε, τέλος, για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τη Σεβίλλη.