Καθοριστικά τα έξι επόμενα ματς για Σίγκουρντσον

Σημαντικό ρόλο για την παρουσία (ή μη) της Σουόσι και την επόμενη χρονιά στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ θα έχει το επόμενο σετ παιχνιδιών, από τις 25/2 (με αντίπαλο την Τσέλσι) μέχρι και την 1/4 (κόντρα στην Τότεναμ) για τον Γκίλφι Σίγκουρντσον.



Καθοριστικά τα έξι επόμενα ματς για Σίγκουρντσον

Σε διάστημα περίπου 1,5 μήνα, η Σουόνσι καλείται να δώσει έξι κομβικά παιχνίδια (με Tσέλσι, Μπέρνλι, Χαλ, Μπόρνμουθ, Μίντλεσμπρο και Τότεναμ κατά χρονική σειρά), που θα κρίνουν εντέλει και το αν θα παραμείνει φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ισλανδός μέσος.

«Εξαρτάται από εμάς πλέον το πως θα πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, που είναι πολύ σημαντικά. Τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι αυτά που ουσιαστικά θα κρίνουν την χρονιά μας, και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ώστε να κοιτάμε μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι με στόχο να το κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του Γκίλφι Σίγκουρντσον.

«Θέλουμε να φτάσουμε τους 40 βαθμούς όσο πιο σύντομα γίνεται. Είναι ωραίο όμως που έχουμε μια μικρή διαφορά με τις τρεις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό (σ.σ. 15η στη βαθμολογία η Σουόνσι, με 4 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη). Τα πράγματα δείχνουν πλέον πολύ καλύτερα σε σχέση με πέντε ή έξι εβδομάδες πριν. Πάντα πιστεύαμε πως μπορούμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διανύσουμε», συμπλήρωσε.