«Ανοιχτή» η υπόθεση πρόκριση για Πεπ

Τα συγχαρητήρια του προς τους παίκτες της Μονακό έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ταυτόχρονα πως και η δική του ομάδα, Μάντσεστερ Σίτι, έδειξε αντίδραση, όταν χρειάστηκε να γυρίσει το εις βάρος της 1-2 στο δεύτερο ημίχρονο (5-3 το τελικό σκορ). Παρά το προβάδισμα για πρόκριση στους «8», τίποτα δεν έχει «τελειώσει» ακόμα για τον Καταλανό.



«Ανοιχτή» η υπόθεση πρόκριση για Πεπ

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Επιτεθήκαμε αρκετά καλά, παρότι η ανάπτυξη μας γινόταν ορισμένες φορές με αργό τρόπο. Δεν ήταν εύκολο πάντως απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη Μονακό. Φυσικά, πρέπει να βελτιωθούμε.

Όλα είναι ανοιχτά. Παίξαμε απέναντι σε φανταστικούς παίκτες που ήταν απίστευτα γρήγοροι στις αντεπιθέσεις και δυνατοί σε φυσική κατάσταση. Σε όλους πρέπει να δωθούν συγχαρητήρια γιατί αν μια ομάδα μπορεί να σκοράρει ένα… εκατομμύριο γκολ, αυτή είναι η Μονακό!

Το σημερινό μάθημα είναι ότι δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Σε μερικές στιγμές ήμασταν τυχεροί ενώ σε άλλες στο πρώτο ημίχρονο όχι. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, είμαστε ακόμα ζωντανοί. Τέτοιου είδους καταστάσεις βοηθούν την ομάδα ανέβει επίπεδο. Η Μονακό έχει κάποια ιστορία στο θεσμό και μεις πρέπει να ζούμε σε τέτοιες καταστάσεις ώστε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα», τα όσα σχολίασε με το τέλος της αναμέτρησης στο «Έτιχαντ» ο Πεπ Γκουαρντιόλα.