Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό 1-2 (Ημίχρονο)

Ολική ανατροπή απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει η Μονακό, που πλέον προηγείται στο σκορ 2-1 χάρη σε τέρματα των δύο φορ της, Ραδαμέλ Φαλκάο και Κίλιαν Εμπαπέ. Μεγάλα παράπονα των γηπεδούχων για πέναλτι, φάση που ολοκληρώθηκε με τον Σέρχιο Αγουέρο να τιμωρείται για θέατρο.



Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό 1-2 (Ημίχρονο)

Σε ένα υπέροχο τακτικά πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα γλίτωσαν από ένα γρήγορο παθητικό γκολ και μετά από εξαιρετική ενέργεια του Λιρόι Ζανέ, που έπαιξε την πλευρά και έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ραχίμ Στέρλινγκ (πολύ οριακή φάση, το σημαιάκι έμεινε κάτω), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να «ρίξουν» το δυναμικό σύνολο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ενώ λοιπόν ο Ραδαμέλ Φαλκάο ισοφάρισε με κεφαλιά «ψαράκι» απέναντι στην παραδοσιακή αντίπαλο της προηγούμενης ομάδας του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αγουέρο βρέθηκε στην περιοχή και στο τετ-α-τετ με τον Σούμπασιτς βρέθηκε στο χορτάρι. Στην συγκεκριμένη φάση ο Αργεντινός είχε κάνει μία μικρή κίνηση για να ξεκινήσει να πέφτει, όμως ο πορτέρο των Γάλλων θα τον ανέτρεπε έτσι κι αλλιώς. Κι αφού λοιπόν τον βρήκε, τον είδε να τιμωρείται με κίτρινη για θέατρο.

Στην επόμενη φάση οι Μονεγάσκοι παραλίγο να κάνουν το 1-2, κάτι που έγινε λίγο αργότερα με βολέ του Εμπαπέ, ο οποίος πάτησε περιοχή, εκμεταλλεύτηκε μια βαθιάς μπαλιάς και διαμόρφωσε την υπάρχουσα κατάσταση.