Έφαγε στον πάγκο για στοίχημα ο Σο; (pic)

Πλήρη επίγνωση της στοιχηματικής επιλογής που πρόσφερε η Sun πριν από το ματς της Σάτον με την Άρσεναλ, είχε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της πρώτης, Γουέιν Σο, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός και δημοφιλής από το σάντουιτς που ξεκίνησε να τρώει στον πάγκο, στο τελευταίο δεκάλεπτο!  



Έφαγε στον πάγκο για στοίχημα ο Σο; (pic)

Ο 45χρονος πορτιέρο, εθεάθη να τρώει τη στιγμή που το παιχνίδι της Δευτέρας στο Gander Green Lane βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Με τον Πολ Ντόσγουελ να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές του, ο Γουέιν Σο άρχισε να τρώει σάντουιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, η κίνηση που θεωρήθηκε τρομερή και έκανε τον 46χρονο να βλέπει παντού τ' όνομά του και τις φωτογραφίες του στον Τύπο, ενδεχομένως και να κρύβει κάτι...

Η Sun είχε προσφέρει επιλογή που πλήρωνε σε απόδοση 8/1 αν ο Γουέιν Σο έτρωγε σάντουιτς σε... ζωντανή μετάδοση, κάτι το οποίο γνώριζε και ο ίδιος και όπως ανέφερε, ίσως να είχαν ποντάρει ορισμένοι οπαδοί της Σάτον!

Με τους φίλους της ομάδας του είχε βρεθεί στο... κυλικείο του γηπέδου στο ημίχρονο και δεν αποκλείεται εκεί να του ζητήθηκε να κάνει πράξη αυτό για το οποίο είχαν υπάρξει πονταρίσματα.

«Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα και όταν με ρωτούσαν οι συμπαίκτες μου για το στοίχημα, τους είπα ότι ίσως τσιμπήσω κάτι μετά... Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός λόγος να ειρωνευτώ την εφημερίδα τρώγοντας στον πάγκο...» ανέφερε ο Σο, που είναι πολύ πιθανό να βρεθεί πλέον στο μικροσκόπιο της FA...