Ο Ζλάταν είναι καλύτερος από τους Μέσι και Κριστιάνο!

Στα 35 του, φτάνοντας στην Πρέμιερ Λιγκ για να μην... αντέξει, όπως έλεγαν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δίνει τρομερές απαντήσεις, σε σημείο που να θεωρείται πλέον καλύτερος των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!  



Ο Ζλάταν είναι καλύτερος από τους Μέσι και Κριστιάνο!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Ίγουντ Παρκ» για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, πέτυχε το 24ο γκολ του μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αυτό τον ανέβασε στα 74 τέρματα από την έναρξη της σεζόν 2015-2016.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο σύνολο των γκολ της τελευταίας του χρονιάς με την Παρί Σεν Ζερμέν και της πρώτης του στους «κόκκινους διαβόλους», τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει ξεπεράσει τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα έχει 73 γκολ από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, ενώ ο Πορτογάλος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στα 72 τέρματα.

Μέσα Φλεβάρη και ο Ζλάταν έχει μετρήσει ήδη 24 γκολ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη συνέχιση της τρομερής επίδοσης που τον θέλει να σκοράρει περισσότερες από 30 φορές κάθε ποδοσφαιρική χρονιά, από τη στιγμή που πάτησε και πέρασε τα 30 έτη ηλικίας του!

Ο Ζλάταν είναι ασταμάτητος!